Elektriciteit
Elektriciteit
Domotica
Sanitair
Centrale verwarming
Ventilatie
 

Leer zelf je elektrische installatie leggen en

bespaar tot 70% op uw budget!!

 

Cursus elektrische installaties

 

 

 

Elektriciteit

Elektriciteit is niet meer weg te denken uit onze huidige samenleving.
Bijna alle toestellen die we dagelijks gebruiken werken op elektriciteit.Het is overal rond ons, en het zit zelf in ons broekzak! (gsm)

Tip! Je kan de cursus elektrische installaties downloaden waarmee jij volledig zelf de elektrische installatie in je woning kan plaatsen of aanpassen! Een echte aanrader!

De toepassingen stijgen ook alleen maar, denk bijvoorbeeld maar aan verschillende voertuigen die werken op elektriciteit.
Die worden stilaan meer een meer gebruikt. Dit natuurlijk mede door de steeds stijgende olieprijzen.
De efficiëntie van de toestellen verbetert ook alsmaar. Zo is het bijvoorbeeld veel kostelijker in verbruik om een kaars te laten branden, da
n om een ruimte te verlichten door middel van ledverlichting.

 elektriciteit

Waar we op deze site vooral in geïnteresseerd zijn is, hoe we er voor kunnen zorgen dat de elektriciteit op de juiste manier in onze woning kunnen aansluiten, om ze te gaan gebruiken.
Hierbij is het belangrijk dat de, door de wet opgelegde richtlijnen, worden gevolgd. Wanneer de installatie volgens die richtlijnen, die omschreven worden in het zogenaamde AREI, dan hoeft elektriciteit helemaal niet "gevaarlijk" te zijn.

Wat mensen echter vaak afschrikt, is dat die wetteksten moeilijk verstaanbaar worden geschreven. Het is ook meestal moeilijk te weten hoe je moet beginnen met het plaatsen van de elektriciteit installatie en hoe je alles uiteindelijk moet uitvoeren.

 

Op deze site kan je hiervoor de basis informatie vinden.

Indien je meer wil doen dan bijvoorbeeld een schakelaar, een lichtpunt of stopcontact plaatsen of vervangen in je woning, zou ik je zeker aanraden om de cursus elektrische installaties aan te vragen.

De cursus beperkt zicht tot de elektrische huisinstallatie. Alles wat je moet weten om veilig uw installatie te leggen en aan te sluiten staat er duidelijk in om schreven. Dit zonder diep in te gaan op de werking van de verschillende componenten. Kortom, alles wat je moet weten staat er duidelijk in omschreven zonder nodeloze bladvulling. Via een stappenplan weet je ook precies wanneer je best de verschillende zaken kan uitvoeren.

 

Klik hier rechts op de cursus elektriciteit en lees hoe het in z'n werk gaat.