Elektriciteit
Sanitair
Centrale verwarming
Ventilatie
 

Leg volledig zelf je sanitair installatie en

bespaar tot 65% op uw budget!!

Cursus sanitair NU beschikbaar!


Cursus sanitaire installaties

 

Doe het zelf sanitair

knelkoppelingHet plaatsen, vernieuwen of herstellen van de sanitair installatie in je woning is meestal geen al te moeilijke klus, maar de kennis van hoe je alles moet doen ontbreekt vaak bij vele mensen.
Vroeger was dit veel meer het geval, maar tegenwoordig kunnen we flexibele sanitair buizen en gebruiksvriendelijke knelkoppelingen toepassen waardoor de klus een pak beter en makkelijker kan worden uitgevoerd.
De buizen die vroeger onder de grond werden gestoken, konden na enige jaren gaan roesten met alle gevolg van dien natuurlijk. Je moest al een ruime kennis hebben over de gebruikte materialen en goed kunnen solderen voor je kon starten met enige werkzaamheden.

Gelukkig is die tijd volledig voorbij. Nu kan iedereen zelf de sanitaire installatie plaatsen en/of herstellen. Om je hierin te kunnen begeleiden heb ik deze site opgestart genaamd doe het zelf sanitair. De loonkost van de loodgieter is de laatste jaren de hoogte in geschoten, wat voor ons een belangrijke extra reden is om de installatie of herstellingen zelf uit te voeren. Door het zelf te doen kan je namelijk tot 65% op je kosten besparen!


De basis van de installatie kan echt iedereen zelf doen, hiervoor is eigenlijk geen kennis vereist. Buizen op de grond leggen bijvoorbeeld is nu eenmaal niet moeilijk.
Toch zal je veel geld verliezen wanneer je het door een vakman laat doen. Met behulp van de cursus sanitair kan jij volledig zelf niet alleen de flexibele buizen, maar de volledige installatie uitvoeren!

Stap voor stap wordt alles uitgelegd zodat jij weet, wat, wanneer en hoe je het moet doen.
Een groot voordeel is hierbij ook dat je zelf kan kiezen waar je de nodige materialen aankoopt.
Zo hoef je niet nog meer geld te verliezen, door ze aan te kopen aan de woekerprijzen die de doe het zelf sanitair bedrijven er voor aanrekenen.

Je koopt ook enkel wat je nodig hebt, en dus niet een hoop te veel zoals sommigen aanrekenen zonder dat je zich er van bewust bent.
Je kiest dus ook volledig zelf met welk merk van materialen je wil werken.

Voor de buizen en de knelfittingen leveren ook goedkopere merken kwaliteitsproducten, hierop kan je ook al enorm veel besparen. Wanneer je een merk hebt gekozen, raad ik wel aan bij dat merk te blijven en er dus je volledige installatie mee uit te voeren. Zo ben je zeker dat alle componenten goed op elkaar zullen passen. 


De cursus sanitair bevat bijna 60 pagina's en zit boordevol informatie, handige tips, veel verduidelijkende foto's uit de praktijk en tekeningen het je mogelijk maken volledig zelf je sanitair aan te leggen in je woning en daarbij te voldoen aan de wettelijke normen.  Ook voor wie in een bestaande installatie aanpassingen of herstelling wil uitvoeren is de cursus een echte aanrader!

doe het zelf sanitairAlles wordt stap voor stap uitgelegd, zodat je weet, wat en hoe je de verschillende zaken moet uitvoeren. Er wordt geen informatie achter gehouden zoals in sommige cursussen het geval is, waardoor je uiteindelijk toch nog niet alles weet dat je zou moeten weten. Zo wordt bijvoorbeeld ook vermeld hoe hoog je best de aftappunten voorziet op de verschillende plaatsen in je woning en welke diameter je best voorziet voor de toevoer en afvoerbuizen van de installatie.

Vele mensen gingen je voor en hebben dankzij de cursus met succes hun sanitaire installatie volledig zelf uitgevoerd. Het doet me dan ook telkens plezier wanneer die personen me achteraf een opgewekt mailtje sturen waarin te lezen is dat ze enorm tevreden zijn dat ze de cursus hebben kunnen aankopen.

Wanneer na de aankoop, toch nog wat onduidelijk zou zijn, kan je ons telkens contacteren om je vraag op te lossen.


Voorlopig wordt de cursus trouwens nog aan een voordelige kortingsprijs aangeboden!
Klik hier op cursus sanitair om meer informatie in verband met deze cursus te lezen.