Cursussen

De werkzaamheden in je woning zijn meestal niet erg moeilijk, maar hoe moet je er mee starten en wat heb je allemaal nodig?

Zonder een goede handleiding zal je enorm veel tijd verliezen aan het opzoeken naar de nodige informatie. Via internet kan je misschien wat vinden, maar je weet nooit zeker of de informatie correct en relevant is.

Om je hierbij het helpen hebben wij de super handige doe-het-zelf cursussen gemaakt.

Klik hier om meteen naar de winkel te gaan!

Wij streven er naar om onze handleidingen voor iedereen toegankelijk te maken. Dus ook wanneer je technische kennis zeer beperkt is, kan je er mee aan de slag.

Minstens een keer per jaar worden alle cursussen bijgewerkt of aangevuld met nieuwe informatie. Zo ben je zeker dat je steeds over de meest recente informatie beschikt, met aandacht voor de wettelijke normen die vandaag van toepassing zijn.

De cursussen worden als E-book en in boekvorm aangeboden. Deze worden in de drukkerij zeer kwaliteitsvol geprint en ingebonden met stevige metalen ringen,
wat zeer handig is voor gebruik in je bouwwerf.

Alles wat je nodig hebt voor de werken wordt duidelijk besproken in de cursussen met veel foto's en tekeningen. Mocht je na de aankoop toch nog een vraag hebben, kan je ons steeds telefonisch of per mail contacteren. Wij proberen je dan onmiddellijk met de juiste informatie verder op weg te helpen.