Geld besparen (gratis)

De cursus geld besparen van hetzelfdoen.be is een overzichtelijke bundel met meer dan 300 geld besparende tips.

Hoewel het samenstellen van deze cursus vele uren werk heeft gekost, kiezen we er voor om deze cursus gratis weg te geven!

Cover cursus

Als auteur van de doe-het-zelf cursussen sanitaire installaties, centrale verwarming, ventilatie, elektrische installaties, centrale sturingen en domotica, wil ik er in de cursussen steeds voor zorgen dat je de installatie zelf zo goed én goedkoop mogelijk kan uitvoeren.

Er worden namelijk vaak toestellen verkeerd of overbodig geplaatst omdat de verkoper er een mooie uitleg voor had.
Hetzelfdoen.be is merk onafhankelijk en verkopen geen materialen met winst zoals andere doe het zelf bedrijven. Hierdoor hoeven we je geen overbodige, te dure of verkeerde toestellen of materiaal aan te smeren. Dit merk je ook duidelijk in onze cursussen.

Mensen die aan de werken beginnen zonder onze handleidingen verliezen vaak veel enorm tijd aan opzoekingswerk en raadplegen vaak verkeerde bronnen, waardoor fouten in hun installatie kunnen voorkomen met alle gevolgen van dien.
Net omdat wij deze cursussen hadden gemaakt, dachten we dat we ook veel mensen een plezier konden doen met een gratis cursus geld besparen.
Met het zelf plaatsen of zelf aanpassen van al je installaties in je woning kan je al enorm veel geld besparen, maar er zijn zeker nog andere zaken.

Mensen leiden vaak hun leven zonder echt stil te staan over wat ze écht graag zouden willen. Als ik die vraag stelde aan personen rondom mij, viel het me op dat de antwoorden van iedereen ongeveer het zelfde waren.
Meer op vakantie gaan, meer vrije tijd hebben, een job doen die ik écht graag zou willen, opnieuw gaan studeren, tijd kunnen nemen voor het gezin.
Met andere woorden, mensen willen graag meer tijd en/of geld om dingen te kunnen doen die ze graag willen.

Een getuigenis:
"Dit was ook wat ik eigenlijk wou.
Mij de hele dag uitsloven voor een baas die zelden tevreden is. Hierdoor gestresseerd thuis komen, waardoor de sfeer binnen het gezin ook op een laag pitje bleef. Dit zag ik niet zitten voor de rest van m’n leven, maar ik had het geld nodig, dus zat er niets anders op…

MAAR,.. ik heb er dus iets aan gedaan: Maanden of zelfs jaren, telkens wanneer ik een geld besparende tip vond, schreef ik die op en testte die uit. Als die er niet voor zorgde dat m’n levenskwaliteit er op achteruit ging, werd dit een geslaagde zaak.
Na een lange tijd, bespaarde ik genoeg om met dezelfde levenskwaliteit en een gerust hart, een andere job te zoeken. Voor mij is dit een parttime job in een andere sector.
Ik ga nu met plezier werken, iets wat ik vroeger niet eens wist dat het bestond!

Momenteel leid ik dus wél het leven dat ik echt wil leiden."
Hoe dit voor mij mogelijk werd, wil ik graag met iedereen delen via dit boek en hopelijk kan het nog vele mensen “redden”.

Bestel nu de gratis cursus geld besparen.

geld besparen