Aan de slag

doe het zelf elektriciteitWanneer je overweegt om je elektriciteit zelf te plaatsen of te vernieuwen in je woning ben je hier alvast op je juiste site terecht gekomen.

Bij een elektrische installatie is de kostprijs van de inbouwdozen, schakelaars, kabels, zekeringen eigenlijk niet zo hoog. De grootste kost gaat naar de werkuren van de elektricien.

Op deze website kan je tal van informatie vinden om je installatie te bouwen of verbouwen.

Verschillende bedrijven bieden een doe het zelf elektriciteit pakket aan. Zij maken hun winst door de nodige onderdelen erg duur aan je te verkopen. Omdat een huis bouwen of verbouwen al duur genoeg is bieden we hier de oplossing voor dit probleem.

TIP! Door middel van een zeer duidelijke doe het zelf cursus elektriciteit kan jij volledig zelf je elektrische installatie uitvoeren.
Het grote voordeel is dat je geen verplichtingen hebt om de componenten bij ons aan te kopen. Je koopt dus alles in de winkel naar eigen keus, waardoor je enorm veel kan besparen!

Reeds velen gingen je voor, zo gebruiken ook verschillende secundaire en hoge scholen ook onze cursus als basis voor hun opleiding als elektricien!
Ook in avondonderwijs wordt onze cursus intussen gebruikt.doe het zelf elektriciteit2

Meestal is het probleem, wanneer je wil starten met een doe het zelf elektriciteit pakket, dat het moeilijk is om te weten wat je moet doen en in welke volgorde je best werkt.

Alle werkzaamheden zijn namelijk aan elkaar gelinkt waardoor je niet altijd kan starten met een bepaalde zaak voor je een andere hebt uitgevoerd.

In de doe het zelf elektriciteit cursus wordt alles duidelijk uitgelegd en is er een stappenplan voorzien. Hierdoor weet je stap voor stap wat je wanneer moet uitvoeren.
Mocht je toch nog problemen hebben kan je ons steeds contacteren per email of telefoon.